Producten : Een breede gamma van POS communicatie producten

Creative Studio

Grafische ontwerpen die de beste ideeën tot leven wekken

Wat is het uitgangspunt over doeltreffende communicatie in een verkooppunt? Een creatieve benadering die bijblijft! Om de beste ideeën te vinden en ze om te zetten in concrete projecten gaan de vormgevers van Saycom bijzonder professioneel en vindingrijk te werk. Hoe pakken ze de zaken aan? Ze bedenken sprankelende creatieve concepten die het verschil maken en tegelijk rekening houden met de technische vereisten.

Als vindingrijkheid samengaat met technische nauwkeurigheid

Dankzij het ‘Global Concept’ houden die vormgevers rekening met de diverse stadia van hun opdracht. Bovendien werken ze nauw samen met de andere partijen die belast zijn met prototyping, engineering en productie. Het eindresultaat is dat de meest vindingrijke projecten worden omgezet in concrete producten met een eigen karakter.

Een geavanceerde beeldvorming voor meer nauwkeurigheid

Voor een optimale professionele aanpak beschikken de vormgevers van Saycom over de meest geavanceerde driedimensionale beeldvormingssoftware. Met die hulpmiddelen wordt hun werk niet alleen nauwkeuriger, maar bovendien slagen ze erin om elk project perfect visueel weer te geven voor ze overgaan tot uitvoering. Op die manier krijgt elke klant een heel duidelijk beeld van het eindresultaat en kan hij het project naar eigen inzicht laten evolueren.

Recyclage Prototyping