Winkelinrichting:
creëer een unieke merkomgeving

Het retail concept combineert marketing en design om een boeiende klantervaring van hoge kwaliteit te creëren in je verkooppunten (supermarkten, showrooms, boetieks of pop-up stores).

Verander je winkel in een ruimte waar het meubilair, de decoratie, de verlichting en de productpresentatie zijn ontworpen om de esthetiek te verbeteren, de toegang tot je producten te vergemakkelijken en klanten in de wereld van je merk binnen te loodsen.

De klantervaring komt op de voorgrond door je retailconcept (richtlijnen en grafisch charter) te respecteren.

Saycom heeft een gevestigde reputatie van uitmuntendheid in commerciële ontwikkeling en gebruikt zijn multidisciplinaire aanpak – interieurarchitectuur, lay-out, ontwerp, doorstroming van klanten – om uw hele project te beheren (van binnen en van buiten).

Wil je een verkoopruimte die je klanten in verleiding brengt, je merkidentiteit versterkt en je verkoop maximaliseert?

Een prettig, samenhangend en efficiënt verkooppunt

Door opnieuw na te denken over de flow van je point of sale, het doelbewust in te richten en aantrekkelijk te maken, verbeteren de retail concept experts van Saycom de ervaring voor je klanten.

Onze creatieve ideeën om de zintuigen te prikkelen en positieve emoties op te wekken bij je klanten maken je winkel nog aantrekkelijker.

Saycom werkt hiervoor nauw samen met de technische en marketingteams van haar klanten.

Onze winkelinrichting in bleed

Met Saycom weet je zeker dat je klanten elke keer dat ze op bezoek komen iets nieuws ontdekken.

Ontwerp je verkooppunt met Saycom

Saycom: voor een aantrekkelijk, functioneel en onderscheidend verkooppunt

Esthetische keuzes, positionering van verkoopmeubilair en intelligente circulatie in het verkooppunt. Een professioneel ontwerp van een verkooppunt brengt uw merkimago over, versterkt uw producten en laat uw unieke wereld zien aan uw klanten.

We brengen je verkoopgebied tot leven met alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan tijdens de vele marketingprojecten die onze teams met succes hebben beheerd.

Wereldwijde service

Startend met een lege commerciële ruimte creëert ons team van experts – getalenteerde ontwerpers, innovatieve interieurarchitecten en ervaren bouwprofessionals – een architectonisch concept met aandacht voor de ergonomie.  Alle inrichtings- en afwerkingswerkzaamheden worden nauwgezet uitgevoerd.

Op maat

Ons team biedt oplossingen voor verkooppunten die je merkidentiteit weerspiegelen en voldoen aan je marketingbehoeften.

Duurzaamheid

Alle onderdelen aanwezig in je verkooppunt zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen om de levensduur van elk van onze creaties te garanderen.

Voortdurende innovatie

Saycom loopt voorop in retail concepten en biedt je de modernste oplossingen.

Duurzaamheid

We hanteren een “gezinsvriendelijke” benadering en bieden je milieuvriendelijke oplossingen voor verkooppunten.

Elk winkelinrichtingsproject dat we uitvoeren is een kans om een unieke, functionele winkelruimte te creëren die uw visie en merkidentiteit belichaamt.

Ongeëvenaarde expertise, onberispelijke service en een vastberaden streven naar kwaliteit… Dankzij Saycom wordt uw verkooppunt een uitzonderlijke plek die uw klanten aantrekt en vast houdt.