Uw commercieel meubilair op maat

Kies toonbanken en meubilair op maat om je producten te presenteren op het verkooppunt of in je showroom!

Net als je displays, helpt het winkelmeubilair om je koopwaar en je werk te laten zien, waardoor ze opgemerkt worden door je klanten.

Of het nu gaat om een unieke verkoopbalie, een serie meubels of de complete inrichting van uw point of sale, Saycom onderscheidt zich door uw ideeën te realiseren!

Welkom in de wereld van Saycom commercieel meubilair, waar elegantie en functionaliteit samengebracht worden om uitzonderlijke commerciële ruimtes te creëren!

 

Op maat gemaakt meubilair om uw verkoopartikelen te verbeteren

De experts van Saycom adviseren je graag over de te kiezen meubels: model, ontwerp, kleuren, materialen, etc. Al onze meubels worden ontworpen met oog voor detail. We creëren een omgeving die een ervaring, een sfeer creëert en tegelijkertijd helpt om uw producten optimaal te presenteren.

Dit geldt voor alle soorten commercieel meubilair, zowel voor eenmalige als serieproducties:

  • Verkoopbalies
  • Receptie
  • Kantoorruimte
  • Loungeruimte
  • Kitchenettes
  • Beeldschermen
  • Afvalscheidingssystemen

Ons meubilair op maat in beeld

Ben je op zoek naar meubeloplossingen op maat voor je winkel of showroom?

Neem contact op met Saycom, uw vertrouwde partner

Saycom maakt van uw commerciële ruimte een uitzonderlijke plek

De zichtbaarheid en uitstraling van uw verkoopwaar is de sleutel tot het stimuleren van uw klanten om tot aankoop over te gaan. Saycom realiseert commercieel meubilair van hoge kwaliteit dat naadloos aansluit bij de marketing rond uw point of sale.

We brengen ze tot leven met alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan tijdens de vele marketingprojecten die onze teams met succes hebben uitgevoerd.

Wereldwijde service

Ons team van experts staat garant voor een zorgeloze ervaring en begeleidt je bij elke stap, van ontwerp en tot productie en installatie.

Op maat

Heb je een gezellige balie nodig, leggers op maat, een comfortabele lounge of een ander meubel? Saycom maakt het mogelijk. Ons team biedt op maat gemaakte meubeloplossingen die je merkidentiteit weerspiegelen en voldoen aan je marketingbehoeften.

Duurzaamheid

Onze commerciële meubels zijn gemaakt van de beste en duurzame materialen – hout, metaal, plexiglas – om de levensduur van elk van onze creaties te garanderen.

Voortdurende innovatie

Saycom is toonaangevend op het gebied van commercieel meubilair en biedt je de modernste oplossingen.

Duurzaamheid

We kiezen voor een ‘gezinsvriendelijke’ benadering en leveren je meubels op maat die het milieu respecteren.

Uitzonderlijke kwaliteit, tijdige levering, ongeëvenaarde flexibiliteit en bewezen expertise zijn de sterke punten van Saycom bij het realiseren van uw droommeubilair.

Saycom blinkt uit in het creëren van commercieel meubilair op maat dat uw producten op een creatieve en opvallende manier presenteert.