Onze displays en reclame op verkooppunten: belangrijke troeven voor uw marketingcampagnes

Marketingcampagnes uitrollen

Je producten presenteren

Retail communicatie

Laat je producten zien en stimuleer je verkoop met de point-of-sale displays en reclamedragers van Saycom!

Ben je als marketingdirecteur of productmanager van plan om innovatieve, opvallende merchandising-systemen te installeren in je showrooms of winkels?

Optimaliseer de permanente presentatie van je producten of je eenmalige promoties in de winkel! Saycom helpt je bij het behalen van je marketingdoelstellingen.

Onze experts beheersen de verschillende productietechnieken (thermovormen, hout/metaal/plexy bewerken tot samenhangende presentatie, printen op alle ondergronden etc.) en zullen samen met jou het beste ontwerp bepalen.

 

Displays en point-of-sale reclame:
Laat je verrassen door de flexibiliteit van Saycom!

In etalages, op de stoep voor uw pand, op toonbanken of op de vloer in uw commerciële ruimtes, Point of Sale Advertising (POS) kan op oneindig veel manieren worden ingezet. Of het nu gaat om een tijdelijke promotiecampagne of een permanente presentatie van uw producten, de flexibiliteit en expertise van Saycom zijn uw beste troeven!

We kunnen je adviseren en de aangepaste displays en point-of-sale reclame van je dromen ontwerpen:

 • Hoogwaardige displays (hout, metaal, kuststof al dan niet thermogevormd)
 • Vaste of mobiele, permanente of semipermanente, verlichte of niet-verlichte displays
 • Opvallende stoepborden
 • Vierkleurendruk op elke ondergrond (ijzerhoudende folie, magneten, geëxpandeerd PVC – Forex, enz.)
 • Aantrekkelijke buttons en promotieposters
 • Modulaire totems
 • Reclamedoeken, kakemono’s, vlaggen, strandvlaggen, al dan niet verlicht doek, roll-ups
 • Ruimte opdeling of terras afbakening
 • Vloerstickers

Saycom helpt je bij het behalen van je merchandising doelstellingen!

Saycom zet uw point-of-sale marketingcampagnes in

Saycom regelt alles voor je eenmalige of wederkerende marketingcampagnes! We zorgen voor de productie van de verschillende communicatie- en POS-materialen. Afhankelijk van je wensen leveren we ze in bouwpakket af bij je verschillende verkooppunten of zorgen we voor de installatie ervan.

Saycom’s uitmuntendheid voor uw displays, point-of-sale reclame en campagnes

Wilt u de zichtbaarheid van uw producten maximaliseren en uw verkoop stimuleren? Saycom biedt u geavanceerde merchandisingoplossingen. We brengen ze tot leven met alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan tijdens de vele marketingprojecten die onze teams met succes hebben uitgevoerd.

  Wereldwijde service

  Ons team van experts staat tot uw beschikking bij elke stap, van concept tot ontwerp en installatie, met respect voor uw grafisch charter. Saycom coördineert en beheert uw project proactief.

  Op maat

  Saycom past zijn displays en media aan in funktie van de technische beperkingen en aan uw producten (cosmetica, boeken, voedingsproducten, auto’s, brochures, enz.), op elke drager, in elke kleur en in elk formaat.

  Duurzaamheid

  Onze displays worden gemaakt van materialen die zijn afgestemd op jouw wensen. Ze kunnen worden hergebruikt voor toekomstige campagnes.

  Voortdurende innovatie

  Saycom loopt voorop in displays/supports en biedt u de meest impactvolle promotionele communicatieoplossingen, met behoud van haar knowhow in thermovormen, printen en het combineren van materialen.

  Duurzaamheid

  We hanteren een ‘gezinsvriendelijke’ benadering, denken altijd aan hergebruik en bieden milieuvriendelijke POS-oplossingen.

  Op zoek naar effectieve displays die je onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van je klanten trekken?

  Saycom blinkt uit in het creëren van gepersonaliseerde displays en POS-reclame, maar ook in het leveren van marketingcampagnes die uw producten op een creatieve en impactvolle manier onder de aandacht brengen.