Producten : Een breede gamma van POS communicatie producten

Saycom

De visibiliteit van de verkooppunten ontdekken en creëren

Gezien en herkend worden, bekoren… Om hun potentiële klanten te overtuigen, hebben alle commerciële actoren nood aan een sterke visuele identiteit. Dat geldt in het bijzonder voor distributienetten en hun verkooppunten.

Saycom, specialist van vormgeving en communicatie in verkooppunten, begeleidt projecten van a tot z voor zijn klanten. Meer bepaald voor het ontwerp en de realisatie, plaatsing en opvolging van:

Een globale, moduleerbare aanpak

Wat is Saycoms belangrijkste troef? Een globale aanpak van de opdracht, met in het vooruitzicht een assortiment van tien diensten. Van eenvoudig tot complex, alle klanten krijgen een eigen, op maat gemaakte oplossing. Ontwerp, engineering, prototyping, fabricage, plaatsing, onderhoud,… De globale of gerichte dienstverlening is afgestemd op elke klant. Dankzij zijn 60 professionele medewerkers en hun uitgebreide bekwaamheid, neemt Saycom meteen elk onderdeel van de toevertrouwde taken voor zijn rekening. Dat alles gebeurt zonder tussenpersonen of onderaannemers.

Welke toegevoegde waarde heeft die aanpak voor de klanten van Saycom?

  • Een globale, integrale kijk op de vormgeving en communicatie in verkooppunten. Met een optimale samenhang van het project, maar ook met het voordeel dat er slechts één gesprekspartner is voor alle facetten van een opdracht, ongeacht zijn complexiteit.
  • De garantie op uitmuntende kwaliteit en een dito dienstverlening.
  • Totale beheersing van de uitvoeringstermijnen en kosten.
  • Maximale flexibiliteit en technische vindingrijkheid op topnieau voor hoogst individuele oplossingen.

In dienst van distributienetten

Dankzij zijn vakkennis en ruim 50 jaar ervaring heeft Saycom talrijke grootscheepse projecten gerealiseerd. De klanten zijn hoofdzakelijk grote namen uit de nationale en internationale distributiesector. Saycom biedt hen gestandaardiseerde producten en diensten. Maar de knowhow komt ook tot uitdrukking in het ontwerp en de realisatie van kleinschaliger producten, soms zelfs in unieke concepten of projecten.

Top banner

Wilt U meer weten?

Contact us